אתר נגישות ישראל - עמוד הבית |
הרשמה לניוזלטר | English | عربي |
![]() |
מ.ג. תיירות מונגשת - יותר משישים אטרקציות מונגשות |
||||||||||||||
19/05/2016 | ||||||||||||||
|
||||||||||||||
יותר משישים אטרקציות מונגשות זמינות כיום לנכים בכיסאות גלגלים בישראל מ.ג. תיירות מונגשת - חלוצה בישראל בתחום התיירות המונגשת - שמה לעצמה כיעד את פיתוח תיירות הנוסעים עם מוגבלות התנועה בכיסאות גלגלים בישראל, עבור נכים וקשישים. הגיעה העת לצאת ולטייל ברחבי ישראל, לצאת לסרט או הצגה, לבילוי בנמל תל אביב או לצלילת היכרות בים סוף, ולהשאיר את המגבלות מאחור.
רכזי הפעילויות החברתיות, מנהלי מעונות היום והעמותות, אשר להם אנו מספקים את שירותי ההסעות לטיולים, נהגו להתייעץ איתנו: לאן נוסעים? איך מתכננים זמנים? איפה אוכלים? מה עוד אפשר לעשות בירושלים ובסביבותיה שלא עשינו כבר מאה פעמים?... גילינו שיש צורך בפתרון מקצועי בנישה של תיירות נכים ומוגבלי תנועה. הצורך הזה בארגון טיולים ואטרקציות למוגבלי תנועה הוביל אותנו לפתוח מחלקת תיירות מונגשת מקצועית, שתפעל בפני עצמה ותפיק ללקוחותינו טיולים, ימי כיף ופעילויות ייעודיות למוגבלי תנועה. ביצענו מיפוי של תיירות ישראל הנגישה לנכים בכיסאות גלגלים, והקמנו אתר אינטרנט ייעודי, שמציג את מפת התיירות המונגשת של ישראל לפרטי פרטים ותכניות.
בנינו סדרת טיולים מונגשים לפי קטגוריות. יער וחורש, שמורות מים ואתרים היסטוריים. כל אתר מתאים לעונה אחרת של השנה ולעניין האישי של המטיילים. ברשותינו מיטב מדריכי הטיולים המוסמכים ובעלי הנסיון עם אוכלוסיות הנכים. יצרנו שיתוף פעולה עם המרכז הימי בהרצליה - לפעילות מדהימה של חוויות ים וימאות, שבה קבוצה של נופשים בכיסאות גלגלים יוצאת להפלגה במפרשיות, ומי שיכול עובר לקיאקים (וגם מי שמפחד וחושב שהוא לא יכול בסוף עובר, ויוצא עם חיוך ענק). אלו שמסוגלים מקבלים שעה אישית צמודה עם מדריך מקצועי בסאפ, גלשן ימי. אנו ממליצים על ימי כיף שכוללים ביקורים במרכזי מבקרים, כמו מרכז החושים של קוקה קולה ומרכז המבקרים של תנובה בהדרכת המקום עצמו; במוזיאונים, כדוגמת מוזיאון ארץ ישראל, הערוך להדרכות מקצועיות של אוכלוסיות נכים עם מגבלות קוגניטיביות מכל הרמות, באופן המעורר הערצה; וכמובן בגני חיות, כדוגמת הספארי ברמת גן. אנו מאמינים שדבר טריוויאלי לכאורה, כמו בילוי ערב בנמל תל אביב או מתחם שרונה, אינו טרוויאלי כלל וכלל לאוכלוסיית הנכים, ובטח לא לאלו הגרים בפריפריה. להם אנו בונים מסלולי טיול יומיים, הכוללים ערב בלב לבה של תל אביב התוססת. אצלנו תמצאו את מדריכי האתגרים המובילים בישראל, איתם מבצעים פעילויות אקסטרים לנכים, כגון טיולי שטח לא מונגש עם עזרים וכיסאות ייעודיים למסלולי השטח, סנפלינג, צניחה ומועדון צלילה המנוסה בצלילות היכרות עם נכים בכיסאות גלגלים. בתחום המלונאות הנגישה אנו ממליצים על שני עוגני לינה במלונאות נגישה: אחד בצפון ואחד בדרום, מהם אנו יוצאים לטיולי כוכב בשטח, בטיולים של מעל ליום אחד. ברשות החברה צי של כחמישים מיניבוסים ואוטובוס. כולם מצויידים במעלון והסעה בכיסאות גלגלים בשילוב עם מושבים רגילים. ההפקה שלנו היא משלב הרעיון, דרך התכנון הראשוני, בחירת קהל הנוסעים וחלוקתו לקבוצות מתאימות, ועד להפקת כל הטיול וליווי על ידי אנשי מקצוע ומדריכים ברמה הגבוהה ביותר.
מ.ג. תיירות מונגשת - טל' 054-8686000, אתר: www.mgtourbus.co.il.com(לפנות לאיל ורדי) |
||||||||||||||
|
||||||||||||||