אתר נגישות ישראל - עמוד הבית |
הרשמה לניוזלטר | English | عربي |
![]() |
בעקבות פניית נגישות ישראל, חודשו הרמפות במתחם התחנה בנווה צדק |
||||||||||||
10/07/2011 | ||||||||||||
|
||||||||||||
במתחם התחנה העתיקה, שנחנך ב- 2010, הותקנו רמפות ניידות בכניסות לחנויות. הרמפות נשחקו ונעלמו והתחילו להתקבל תלונות רבות. בעקבות פנייתנו הותקנו רמפות חדשותבתשובה לפנייתנו, בתחילת יולי 2011 מנהל "התחנה" כותב:
בפועל הרמפות הוצבו כבר ב- 10.7.2011! לפי מנהל "התחנה", יש רמפות קבועות בכל החנויות (פרט לאחת, שבה לא ניתן להרכיב רמפה קבועה ומציבים רמפה ניידת לפי הצורך). תודה למנהל "התחנה" ולחברת "א. פתרונות נגישות" על הביצוע המהיר.
על הרמפות שהשתמשו בהן עם פתיחת המתחם אפשר לקרוא כאן. באופן כללי צריך לדעת שנעשה שם מאמץ להנגשת המתחם (כמוזכר לעיל) והחניון, אך יש קטעים אתגריים או לא נגישים כגון קרון המוזיאון "מסע בזמן", מסעדה בקומה שניה ללא מעלית וריצוף לא נוח למשתמשים בקביים או כיסאות גלגלים. בסוף 2014 מגיעה תלונה על הבחנה בין סוגי תג נכה בכל הנוגע לתשלום עבור החניה. כמו-כן נטען שחניות הנכים סומנו רחוק מהכניסה (יש חניות רגילות קרובות יותר). בבירור עם הנהלת ה"תחנה".
מידע כללי וקישורים
|
||||||||||||
|
||||||||||||