חסימת מעבר למרכז השיקום בתל השומר

16/03/2013
 
 
הפרוזדור הזמני (הגדל)

בבית החולים ע"ש שיבא בתל השומר נמצא אחד ממרכזי השיקום החשובים בארץ. לאחרונה מתבצעות עבודות בנייה במלונית הסמוכה ונוצר קושי בכניסה למרכז שגרם למטופלים להפסיק להגיע. בעקבות פנייתנו נבנה פרוזדור זמני שיספק גישה נגישה ובטוחה גם במהלך העבודות.

 

המתלונן, נכה צה"ל מתקשה בהליכה, מגיע לטיפולים במקום מספר פעמים בשבוע. באחד המקרים (באמצע פברואר 2013) הוא נזקק לסיוע של אחות שהסיעה אותו בכיסא גלגלים למכוניתו, כי המעבר היחיד בזמן הבנייה היה ארוך מאד. המתלונן ואנחנו פנינו במקביל לגורמים שונים בבית החולים. המתלונן אפילו הפסיק את הטיפולים כי לא התאפשרה לו גישה סבירה למרכז השיקום. אחרי התכתבות (לא נעימה בחלקה) קיבלנו את ההודעה הבאה מהמתלונן:

"בזכות טיפולך הנחרץ, קיבלתי הודעה משמחת - אני חוזר לטיפולים. השערים נפתחו. בונים מנהרה למעבר הולכי רגל (שהייתה צריכה להיות מוקמת לפני תחילת הבנייה)".

כעבור כשבועיים המתלונן שלח לנו את תמונות ה"מנהרה" הזמנית.

 

אנחנו מאחלים למתלונן הצלחה בטיפולים. בלי קשר, נקווה שלהבא ייקחו בחשבון את הצורך בגישה נגישה למחלקות הפעילות גם במהלך בנייה / שיפוץ.


מידע נוסף וקישורים

 

 

 

 

 

 

הדפסשלח לחברהוסף תגובה
עבור לתוכן העמוד